Edelsteencentrum
   KRISTALIJN

Piramide Water uit Visoko Bosnië

Nieuw

Vanaf begin deze maand zijn wij distributeurs van Piramide Water uit de vallei van de Piramides in Visoko te Bosnië-Herzegovina.

wil je meer weten kijk dan op de site van Piramidewater.com   of kom ons bezoeken op het Oak en Owl –  en/of Lorelei festival allebei in Zeewolde

Edelstenen en meer

Soms verzorgt Edelsteencentrum Kristalijn uit Heerhugowaard een dag in het teken van het werken met Edelstenen en Mineralen in de breedste zin van het woord.

Gedurende de ochtend wordt er uitleg gegeven over de diverse stenen, het uittesten, dragen en reinigen van stenen en kunnen de deelnemers de krachten van Moeder Aarde ervaren.

Na een gezamenlijke lunch wordt er ‘s middags uitleg gegeven over, en d.m.v. meditatie gewerkt met, de krachtige en liefdevolle energieën van de Kristallen Schedels, Draken en Eenhoorns.
Aan het einde van de middag is er voor passanten ruimte om een kijkje te nemen in de collectie meegebrachte Edelstenen en Kristallen en eventueel een steen aan te schaffen.

Verdere informatie kunt u bij ons opvragen.

Eenhoorn Wellness en Inspiratiedag

Kosten € 111,00 p.p.
Aantal deelnemers 3 tot 14 personen
Data Geen nieuwe data beschikbaar
aanvang 10:00 uur
Plaats ‘de Schaapshoeve” in Langenboom gemeente Mill (Noord-Brabant)

 

Earthlink Skulls

Earthlink Skull a

Deze unieke Bergkristallen schedels worden met slechts één doel gemaakt en dat is verbindingen leggen. Het specifiek gevormde stuk aan de onderzijde maakt dat ze niet als een ornament op een plank tentoongesteld kunnen worden. Ze zijn namelijk gecreëerd om buiten te zijn. In het veld de tuin, een plantenbak of zelfs in een bloempot. Zij dienen niet om plantengroei te bevorderen Hun taak is het om gedraaid naar – en gefocust te worden op die gebieden, van onze geweldige planeet, die behoefte hebben aan herstel en behoud van hun energieveld. Het is de bedoeling dat mensen ze, bijvoorbeeld tijdens vakanties, trektochten en zakenreizen, mee gaan nemen naar allerlei krachtplekken om daar het energieniveau weer op peil te brengen en de verbinding met andere plaatsen te herstellen. Zij werken vanuit liefde en harmonie met de krachten van de aarde. Er is geen hiërarchie en ook het formaat van de schedel is niet van belang om zijn werk goed te kunnen doen.

Earthlink Skull

Buidels

Leren Buidels

Wij kunnen ons voorstellen, dat het voor verzorgers van draken en kristallen schedels alsmede van eenhoorns een prettig idee is als zij hun schedels op een veilige manier (bijvoorbeeld in buidels) kunnen inpakken en vervoeren. Onze zoon Marc heeft voor zijn schedels prachtige handgemaakte leren buidels gecreëerd. Deze zijn voorzien van een schuimlaag zodat ze goed beschermd zijn en veilig getransporteerd kunnen worden.  Ben jij op zoek naar een of meerdere buidels om je dierbare bezittingen te beschermen dan kun je contact met hem opnemen via het praktijknummer 072 5126564

Inschrijven Nieuwsbrief
<< aug 2020 >>
MDWDVZZ
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6