Edelsteencentrum
   KRISTALIJN

Andara Obsidiaanandara obsidiaan

Hoewel er een grote controverse bestaat over de wel of niet natuurlijke oorsprong van dit gesteente bestaat er geen “steensoort” op aarde met een grotere helderheid en transparantie als Andara. Er doen vele verhalen de ronde over vindplaatsen op aarde. Een van deze verhalen heeft betrekking op Nellies land in Californië. Rond 1990 vond Nellie, een oude indiaanse vrouw op aanwijzing van een medium, kristallen op haar land in de omgeving van een wit poeder, dat ze daar al meerdere keren had zien liggen. Dit poeder zou afkomstig zijn van de hoorn van de eenhoorns, die op dit land zouden leven.

Volgens andere gegevens zou het gevonden worden in een vulkaan in China. In Afrika en Mexico zouden  vindplaatsen zijn en ook het Indonesische Java is een bron voor Andara.

In Peru gebruikten de Maya’s en de Inca’s het voor de ogen van hun standbeelden, zodat deze ook in andere dimensies zouden kunnen kijken en de mensen doorgronden, die tot ze kwamen bidden. De naam Andara verwijst naar een buitenaards volk afkomstig van de Pleiaden, die de mensheid ten dienste wil staan in tijden van grote veranderingen. De obsidiaan waar zij hun naam aan verbonden hebben is opgebouwd uit de prima mater, de pure materie waaruit de aarde is ontstaan.

Even als alle andere obsidiaansoorten helpt Andara ons contact te maken met onze onbewuste stukken en deze te transformeren naar kennis en inzicht. Door hun grote helderheid en hoge trilling zijn het goede reinigers van de chakra’s, meridianen en het menselijk immuunsysteem. Hij werkt versterkend, grondend en geeft met name aan “Kristal-kinderen“ een gevoel van herkenning en welkom op aarde.

Als meditatiesteen stelt hij je in staat om te reizen in de geest. Van deze mogelijkheid werd al in Atlantis gebruik gemaakt. Als je licht in de steen laat vallen neemt hij je mee op een reis in je onderbewuste en helpt je om kennis te maken met je ware ik. Een spiegel van de ziel zonder weerga.

Iedere kleur heeft zijn eigen trilling en iedere steen zijn eigen persoonlijkheid.

Inschrijven Nieuwsbrief
<< okt 2019 >>
MDWDVZZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3