Edelsteencentrum
   KRISTALIJN

Wie zijn wij

De krachten van de aarde beschikbaar voor de  groei en ontwikkeling van mens en dier. Dit is de gedachte, die binnen ons centrum de belangrijkste leidraad vormt voor ons handelen en denken. CobyEen mens kan alleen in “het hier en nu zijn”, als hij of zij goed geaard in het leven staat en in staat is om zichzelf te beschermen tegen beïnvloeding van buiten af. Dit geldt ook voor onze (huis)-dieren, omdat deze sterk reageren op ons welzijn. Ik ben Coby de Grijs – Zwagerman. Sinds 1985 actief op het gebied van aanvullende behandelwijzen. Via Kinesiologie, Touch for Health en Bachremedies is er een sterke voorliefde ontstaan voor het werken met edelstenen en kristallen. Daarnaast ben ik o.a. Reiki- en Shamballamaster. De door mij opgedane kennis gebruik ik om mensen te helpen (terug) in hun eigen kracht te komen.

Ik ben Johan de Grijs. In 1989 werd mijn interesse gewekt en voelde ik mij aangetrokken tot zaken als spiritualiteit, persoonlijke groei en ontwikkeling, alsmede in de werkijohanng van kristallen. Ook ontstond er een sterke behoefte om andere mensen te helpen op hun pad van groei en ontwikkeling. Ik heb dan ook diverse opleidingen gevolgd die mij hierin konden ondersteunen o.a. tot Aura en Chakra Reader/Healer, Natuurgeneeskundig therapeut en Reiki en NP MDT  (New Paradigm Multi Dimensional Transformation, voorheen Shamballa MDH) healer/teacher en Piramide Healing Coach.

Daarnaast hebben we gezamelijk opleidingen gevolgd bij Kathleen Murray (Crystal Keys 1 en 2) en diverse workshops bij Jaap van Etten. (o.a. Draken 1, 2 en 3 en Eenhoorns 1).

Samen verzorgen wij sinds 1991 als Edelsteen-therapeuten diverse cursussen op het gebied van Edelstenen en hun werking. Hierbij ligt de nadruk vooral op gronding en persoonlijke groei. Wij hopen u op een van onze introductieavonden te mogen begroeten.

Kort en goed komt het er op neer, dat het ons doel is om iedereen, die hier om vraagt te helpen om in hun eigen kracht te staan. Hierbij maken we gebruik van een breed scala van mogelijkheden zoals, oefeningen om te gronden en te centreren, het losmaken van energetische verbindingen met situaties en/of personen, de kracht van kristallen of klank. Te allen tijden zal hierbij de aandacht voor het individu op de eerste plaats staan en onvoorwaardelijke liefde onze leidraad zijn.

Inschrijven Nieuwsbrief
<< okt 2019 >>
MDWDVZZ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3